Betalingen
Betaalmogelijkheden

Met het betaalgemak van Hobbycar bepaalt u zelf hoe u betaalt. Vooraf betalen met iDEAL, PayPal, Mistercash handmatige overboeking per bank of betaal je liever aan de deur onder rembours. Ook kunt u de bestelling afhalen in Tilburg en betaald u contant of via een pinbetaling. Bij Hobbycar is het zo geregeld.

Algemeen

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.1. iDEALMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.  Al deze iDEAL betalingen lopen via Sisow Payment Innovations. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.  Van de volgende bankeninstellingen kunt u gebruik maken. Info iDEAL


Met het betaalgemak van Hobbycar2. PayPal    Met PayPal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van PayPal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 
Hobbycar waakt ervoor dat uw gegevens veilig zijn, maar u kunt zelf ook controleren of u op een veilig deel van de website bent. U ziet dan onderin de statusbalk een icoontje in de vorm van een gesloten slotje. Aan betalingen via PayPal zijn geen kosten verbonden. Info PayPal
3. Creditcards  De creditcards waarmee u kunt betalen zijn Mastercard, Visa, Discover en American express
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de cvc-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
4. Bancontact / Mister Cash    Hobbycar ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze bezoekers uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Info Bancontact/Mistercash5. Rembours 

Bij een rembourszending betaald u uw factuurbedrag aan de postbode die uw pakket komt brengen. 
Contant (gepast) betalen bij de postbode.  Rembourszendingen worden niet op zaterdag bezorgd. 

Niet thuis of geen gepast geld?  Nog drie weken met PIN te betalen op het postkantoor. 
Voor remboursbetalingen brengt Hobbycar € 6,- in rekening. 
Deze vergoeding wordt aan u gevraagd i.v.m. de kosten die Postnl rekent voor deze wijze van betalen.  De rembourskosten worden aan uw bestelling toegevoegd zodra u voor een rembourszending heeft gekozen aan het eind van het besteltraject


6. Bankoverschrijving       Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Hobbycar, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Bankgegevens van Hobbycar modelauto’s

Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het bestelnummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 9 dagen) voor u gereserveerd.

Nederland

België

Begunstigde:
Hobbycar modelauto’s
Begunstigde:
Hobbycar modelauto’s
Plaats:
Tilburg
Plaats:
Tilburg
Rekeningnummer:
NL89 INGB 0000 24605 9
Rekeningnummer:
BE50 0000 3807 4318
Bank:
ING bank
Bank:
Bank van de Post
Iban:
NL89 INGB 0000 24605 9
Iban:
BE50 0000 3807 4318
Bic/Swift:
INGBNL2A
Bic/Swift:
BPOTBEB1

Let op: Geeft u alstublieft alleen uw bestelnummer als betalingskenmerk aan!
7. Afhalen 

U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen, wel een afspraak maken dan weet u dat er iemand aanwezig is. 
U kunt de bestelling dan contant betalen of met uw pinpas betalen

Ons Adres : Roelof Kranenburgplein 15
                  5042 MA  Tilburg
Telefoon   : 013-4639142   b.g.g. 06-12270803
Email        : info@hobbycar.nl

 aan het eind van het besteltraject