SpeciaalWelkom

Welkom in de modelautoshop van HobbyCar modelauto's. 
Al 16 jaar een betrouwbaar adres op het internet !!

Belangrijke mededeling

Door middel van deze webshop denken wij u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn en willen wij u een indruk geven van wat er zoal bij ons te verkrijgen is.
Wij hebben naast een uitgebereide collectie modelauto's, modelmotoren, VAG modellen en stoommachines ook een zeer uitgebreide assortiment bouwpakketten van vaartuigen, vliegtuigen, auto's, vrachtauto's, militair, starwars, startrek & ruimtevaart etc. Wij leveren de volgende merken Revell, Trumpeter, Mini-art, Italeri, AMT, Hasegawa, Fuijmi, Roden, Dragon, Zvezda, AMTS, Heller, Tamiya, Aerfix en nog vele andere merken, bent u opzoek naar een bouwpakket dat niet op onze site staat neem dan even contact met ons op over de kosten en levertijd.

Daarnaast leveren wij al het benodigde materiaal en gereedschap voor de model- en maquettebouwer.
Wij krijgen maandelijks de nieuwste bouwpakketten van binnen.
U kunt in onze webshop 7 dagen per week 24 uur per dag bij ons terecht. U besteld als het u uitkomt. Euro Scale Modelling is het jaarlijkse grote evenement van IPMS Nederland. Dit jaar organiseren wij de ESM alweer voor de zesentwintigste keer. De ESM zal ook dit jaar weer een grote modellenshow, vermengd met een modelbouwmarkt omvatten. Voor het beursgedeelte zijn een aantal grote en kleinere (internet-)winkels en modelbouwclubs uitgenodigd.


  
Onze Doelstelling, 

Het leveren van de laatste nieuwe modellen van modelauto's, modelmotoren en bouwpakketten tegen zéér scherpe prijzen.   

Indien u op de hoogte wilt blijven van nieuwe producten kunt u zich op de homepage aanmelden voor toezending van onze wekelijkse nieuwsbrief. 


    Breng ook een bezoekje aan onze Volkswagenshop..!


 
  
 


Aanbiedingen


3134  MERKAVA MK.III  1:72 Kit

3134 MERKAVA MK.III 1:72 Kit12.99  Euro 7.50