Bedrukken

Wij staan voor kwaliteit in bedrukken

Ontdek de vrijwel onbeperkte mogelijkheden die wij u bieden in het bedrukken van modelauto's. Het succes van een actie met bedrukte autominiaturen staat of valt met de kwaliteit van de reclamedrager en met de uitvoering van de bedrukking.
Bij ons vindt u perfectie in beide. De perfect afgewerkte modelauto's in de diverse schalen zijn te gebruiken bij tal van promotionele acties. Op beurzen, bij speciale acties, in de relatiegeschenkensfeer, spaaracties...
Alle modelauto's zijn leverbaar in de door u gewenste bedrukking. Wij verzorgen voor u naar wens tampon- of zeefdrukken.
Voor meer informatie kunt u, geheel vrijblijvend, contact met ons opnemen.

Wat is Tampondruk

Tampondruk is net als offsetdruk een indirecte vorm van drukken. In een vlakke plaat (cliché) worden verdiepingen gemaakt. Deze verdiepingen worden gevuld met inkt, waardoor deze inkt wordt opgenomen door een gladde en elastische stempel van siliconenrubber (aangezien siliconen inktafstotend zijn). Hierbij wordt de inkt door de tampon overgebracht op het te bedrukken object.
Doordat siliconen elastisch zijn, kunnen deze zich aanpassen aan ieder te bedrukken object. Hierdoor wordt het mogelijk ook een oneffen oppervlak te bedrukken. Er kan ook worden gekozen welke hardheid, vorm en grootte de tampon krijgt. Dit heeft een directe relatie met het te bedrukken oppervlak.
Over het algemeen is tampondruk de beste drukmethode voor objecten met oneffenheden (rond/hol/bol enzovoort), maar ook vlakkere ondergronden kunnen worden voorzien van een perfecte druk. Voorbeelden waarbij tampondruk gebruikt kan worden zijn een mok, borden, lampenkappen enzovoort.

Wat is zeefdruk

Een zeefdruk maken met de hand. Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textieldecoratie, affiches, kunstdrukken en textieldruk. Het principe van de zeefdruktechniek is vrij eenvoudig. Een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens (meestal) voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt. Men brengt de inkt (of soldeerpasta) op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp (de beelddrager) wordt afgedrukt. Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen die naast elkaar of over elkaar worden gedrukt. Het principe is eenvoudig maar de praktijk niet. Juist doordat zeefdruk inzetbaar is op alle gebieden waar iets te bedrukken valt wordt het ingewikkeld. Ieder materiaal heeft zijn/haar eigenschappen. Voor verschillende materialen heb je ook verschillende inkttypen nodig. Je kunt nylon niet met papierinkt bedrukken. Omgekeerd kan juist wel weer.

Let op !!  de vaste kosten voor bedrukken

                                                                                                             Instelkosten    deze bedragen €    72,60
                                                                                                             Malkosten       deze bedragen €    60,50
                                                                                                             Filmkosten       deze bedragen €   72,60
                                                                                                             Bedrukken een kleur per stuk  €     0,85
                                                                                                             Deze kosten betaald u of u nu 50 of 500 stuks laat bedrukken