BetalingenBetaalmogelijkheden

Met het betaalgemak van Hobbycar bepaalt u zelf hoe u betaalt. Vooraf betalen met iDEAL, PayPal, Mistercash handmatige overboeking per bank. Ook kunt u de bestelling afhalen in Tilburg en betaald u contant of via een pinbetaling. Bij Hobbycar is het zo geregeld.

Algemeen

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.1. iDEALMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.  Al deze iDEAL betalingen lopen via Buckaroo. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.  Van de volgende bankeninstellingen kunt u gebruik maken. Info iDEAL


Met het betaalgemak van Hobbycar2. PayPal    Met PayPal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van PayPal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Hobbycar waakt ervoor dat uw gegevens veilig zijn, maar u kunt zelf ook controleren of u op een veilig deel van de website bent. U ziet dan onderin de statusbalk een icoontje in de vorm van een gesloten slotje. Aan betalingen via PayPal zijn geen kosten verbonden. Info PayPal
3. Creditcards  De creditcards waarmee u kunt betalen zijn Mastercard, Visa, Discover en American express
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de cvc-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.
4. Bancontact / Mister Cash    Hobbycar ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze bezoekers uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Info Bancontact/Mistercash

het eind van het besteltraject


5. Bankoverschrijving      Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Hobbycar, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Bankgegevens van Hobbycar modelauto’s

Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het bestelnummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk. De bestelde goederen blijven tot de ontvangst van uw betaling (maximaal 9 dagen) voor u gereserveerd.

Nederland & BelgiëBegunstigde:
Hobbycar modelbouw


Plaats:
Tilburg


Rekeningnummer:
NL89 INGB 0000 24605 9


Bank:
ING bank


Iban:
NL89 INGB 0000 24605 9


Bic/Swift:
INGBNL2ALet op: Geeft u alstublieft alleen uw bestelnummer als betalingskenmerk aan!
6. Afhalen

U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen, wel een afspraak maken dan weet u dat er iemand aanwezig is.
U kunt de bestelling dan contant betalen of met uw pinpas betalen

Ons Adres : Roelof Kranenburgplein 15
                 5042 MA  Tilburg
Telefoon   : 013-4639142   b.g.g. 06-12270803
Email        : info@hobbycar.nl

aan het eind van het besteltraject