94413 Modelbouwboek

23H x 16,5B cm Revell

94413  Modelbouwboek
Euro 12.50 Euro 9.98 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode94413
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
23 cm hoog 16,5 cm breed
98 pagina's Full Colour
Duitstalig

Instieg in den Plastikmodellbau

Grundlagen - Baupraxis - Lackieren

Die Faszination der Technik in allen ihren Ausrichtungen wird im Plastikmodellbau in die Miniatur umgesetzt. Ob moderner Düsenjet oder filigraner Doppeldecker, rassiger Rennwagen oder gewaltiger Truck, elegantes Segelschiff oder High-Tech-U-Boot es gibt fast nichts, was es als Plastikmodellbausatz nicht auch gibt.

Mit diesem Buch werden Ihnen die Grundlagen zum Bau eines Modells aus einem Bausatz erklärt. Die richtige Auswahl des passenden Modells und Maßstabs sind genauso Thema, wie das Vorbereiten der Teile zum Bau und das Verkleben. Natürlich spielt die Lackierung und die Ausstattung der Modelle mit den passenden Beschriftungen eine große Rolle, denn hiervon lebt der Eindruck eines fertigen Plastikmodells ganz besonders.

Das Buch soll Ihnen ein Begleiter auf dem Weg zum fertigen Modell sein und erläutert an ganz verschiedenen Bausätzen die grundlegenden, aber auch die speziellen Baupraktiken, die man für ein gelungenes Modell benötigt. Gezeigt wird alles mit einer Vielzahl an Fotos, so dass die einzelnen Bauschritte direkt nachzuvollziehen sind.


Binnenkomst in de plastic model basics - bouwpraktijk - schilderen De fascinatie van de technologie in al zijn oriëntaties zullen in het miniatuur plastic model worden geïmplementeerd. Of het nu modern straalvliegtuig of filigraan tweedekker, raceauto of enorme vrachtwagen, elegant zeilschip of high-tech onderzeeër, is er bijna niets dat is ook niet beschikbaar als een plastic model kit. Dit boek leert u de basisprincipes van het bouwen van een model van een kit toegelicht. De juiste keuze van een geschikt model en schaal hetzelfde thema, zoals de opstelling van de onderdelen op te bouwen en binding. Natuurlijk is de verf baan en de uitrusting van de modellen met de juiste etiketten speelt een belangrijke rol omdat dit, de indruk van een afgewerkte plastic model woont in het bijzonder. Het boek moet je een metgezel op de weg naar het afgewerkte model, en legde heel anders kits de basis, maar ook de specifieke bouw praktijken die nodig zijn voor een succesvol model. Alles wordt getoond met diverse's, zodat de individuele stappen gebouw direct goed volgen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review