0608 Andrea Gail

1:60 kit Billing Boats

0608  Andrea Gail
0608  Andrea Gail
0608  Andrea Gail
0608  Andrea Gail
Euro 114.98 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode0608
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
0608  Billing Boats Andrea Gail

De Andrea Gail, een niet geïnspecteerd commercieel vissersvaartuig, vertrok op 20 september 1991 uit Gloucester Harbour, Massachusetts met zes bemanningsleden aan boord.

De bemanning was van plan om een vissers-trip naar zwaardvissen te maken in de omgeving van de "Grand Banks of Newfoundland" in Canada. Het schip begon zijn terugtocht naar Gloucester, MA op 26-27 oktober 1991.

Op 30 oktober werd het schip als te laat gerapporteerd door de eigenaar, Meneer Robert Brown. Een uitvoerige lucht en zee zoektocht werd uitgevoert door Amerikaanse en Canadese diensten, er werden echter geen tekenen van het schip of de bemanning gevonden.

Het schip en de zes bemanningsleden zijn tot op de dag van vandaag vermist en er wordt vanuit gegaan dat ze verloren zijn in een zware storm, door een meteorolist ook wel de "Perfect Storm" genoemd. Deze "Perfect Storm" werd beroemd door een boek van Sebastian Junger, dit boek is later ook verfilmd onder dezelfde naam.

De vissersmannen waren Kapitein William "Billy" Tyne, Robert "Bobby" Shatford uit Gloucester, Dale Murphy en Michael "Bugsy" Moran uit Bradenton Beach FL., David "Sully" Sullivan en Alfred Pierre uit New York City.

Specificaties:
• Lengte: 36 cm
• Hoogte: 27,5 cm
• Breedte: 10,5 cm
• Schaal: 1:60
• Moeilijkheidsgraad: Moeilijkheidsgraad (beginner)
• Volledig lattenbouw
• Inclusief beslag
• Laser gesneden

Klik hier voor het downloaden van een kopie van het instructieboek 1.

Deze bouwdoos bevat alle houten onderdelen, beslagwerk, tekeningen en Nederlandse bouwbeschrijving. Exclusief lijm, gereedschap en verf.

Er worden voor houten schepen vaak de volgende toebehoren gebruikt bij het bouwen: UHU Hart voor het te lijmen houtwerk, secondenlijm voor alle overige onderdelen, hobbyklemmen en een hobbymesje om het hout te bewerken.

* De levertijd bedraagt 1 tot 4 weken *

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review