AC35003 U.S. Medium Tank Track 5 Set

1:35 kit Academy

AC35003  U.S. Medium Tank Track 5 Set
AC35003  U.S. Medium Tank Track 5 Set
AC35003  U.S. Medium Tank Track 5 Set
Euro 29.99 Euro 22.50 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode35003
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Merk:        Academy
Titel:        U.S. MEDIUM TANK TRACK SET
Nummer:        35003
Schaal:        1:35
Type:        Detail set
Onderwerp:        M4 Sherman » Tanks (Voertuigen)

Academy Europe heeft deze set van vijf verschillende vinyl track sets beschikbaar voor de M4 Sherman en aanverwante voertuigen zoals de M10, M12 en M36 samen in één pakket om op elk model te gebruiken voor een andere look.
Elke trackset is van vinyl over de volledige lengte en wordt geleverd in een lange plastic buis, zodat de tracks vlak zijn, zodat er geen vervorming of vreemde bochten zijn om mee te kampen en zijn in conventioneel steviger vinyl en verbonden met de pinnen aan het uiteinde die je smeltlas samen met een hete schroevendraaier.

De vijf soorten van de set zijn de T48 VVSS Rubber Chevron met eendenbek end connectors , T49 VVSS Steel Block , T51 VVSS Rubber Block , T54E1 VVSS Steel Chevron en T80 HVSS Steel Chevron voor een goede selectie van de meest voorkomende vormen van Sherman tracks.

Het detail op de tracklengtes is erg goed voor dit medium met de eindconnectoren in de juiste positie en mooi gedetailleerde tracklink-details, het enige probleem zijn ongeveer acht kleine gietpunten verspreid over de tracklengte, maar zijn gemakkelijk genoeg om af te snijden met een scherp mes, er waren een paar die waren ingesprongen die konden worden gevuld met gesimuleerde modder.

Het enige echte detailprobleem is met de T54E1 VVSS stalen chevron die drie kleine noppen op elke pad heeft en dit wordt geassocieerd met de T56E1- of T62-tracks en voor de T54E1 kun je deze noppen afsnijden.

Het is geen probleem om in het stijvere vinyl te zitten, aangezien er geen spoorverzakking zichtbaar is van deze sporen, aangezien ze "live" zijn, wat betekent dat ze onder spanning staan ​​en opkrullen wanneer ze niet op het voertuig zijn en dit voorkomt dat ze doorhangen zoals je ziet met "dood" spoor typisch voor Duitse en Russische tanks in WO II.

De sets zijn duidelijk ontworpen om te passen op de Academy Sherman-tandwielen, maar ze passen ook op de Dragon- , Italeri- en Tamiya Sherman-tandkettingwielen, want gelukkig hebben ze allemaal de juiste maat en tandafstand.

De VVSS-tracks hebben de normale lengte en zijn niet geschikt voor de langere M4A4 of M4A6 Shermans, tenzij je twee sets krijgt en deze samenvoegt voor de extra lengte van deze typen.

Conclusie:
Dit is een zeer nuttige set tracks die mooi gedetailleerd zijn en de meest voorkomende soorten VVSS-tracks en de T80 HHSS-track hebben voor een goede maat en zoals gezegd hoef je je geen zorgen te maken over track-sag en zal perfect geschikt zijn voor de meeste toepassingen om alternatieven te bieden voor de kitsporen.

Het enige waar ik niet zeker van ben, is de beschikbaarheid van deze sets buiten Europa en contact opnemen met je favoriete Academy-dealer zou de beste optie zijn.

Aanbevolen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review