AE1260 Gold tower

1:100 Kit Aedes Ars

AE1260  Gold tower
AE1260  Gold tower
AE1260  Gold tower
Euro 73.99 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeAE1260
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Gold tower  Item: 1260

Het monument en zijn geschiedenis

Het is gelegen in de Paseo de Colón, in Sevilla, Spanje.
De Gouden Toren, een Albarrana militaire toren, wat betekent dat het is gescheiden van de rest van de verdedigingsmuur, dankt zijn naam aan zijn vroege bedekking van geglazuurde tegels met gouden reflecties. Gebouwd in het eerste deel van de 13e eeuw door de Almohaden voor defensieve doeleinden, heeft het twaalf zijden en uit ashlar gemetselde sokkel. Een sterke ketting werd gespannen naar de andere kant van de rivier de Guadalquivir om de haveningang te beschermen.
Dit was de verdediging die moest worden doorboord door het Castiliaanse eskader onder bevel van Ramón de Bonifaz voor de aanval door Fernando III in 1248. De toren werd in de Middeleeuwen ook gebruikt als gevangenis en als een veilige plek om de kostbare metalen, die de vloot regelmatig meebracht uit Indië, te bewaken.
De laatste ronde element op de toren werd toegevoegd door Sebastián Vander Borcht in 1760. Het is momenteel het Maritiem Museum en bevat gravures, oude zeevarende instrumenten en historische documenten. Het schetst een beeld van de maritieme geschiedenis van Sevilla, het belang van de rivier en herinneringen, achtergelaten door illustere zeevarenden.

Sevilla, Spain - C. XIII
Schaal: 1/100
Aantal onderdelen: 2.800
Moeilijkheidsgraad: 8.5/10
Afmeting in mm: 250 x 250 x 375

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review