AE1266 Alcazar's gate

1:100 Kit Aedes Ars

AE1266  Alcazar's gate
AE1266  Alcazar's gate
AE1266  Alcazar's gate
AE1266  Alcazar's gate
Euro 557.55 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeAE1266
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Alcazar's gate  Item: 1266

Het monument en zijn geschiedenis

De muren van Avila zijn het symbool van de stad en het is een van de best bewaarde middeleeuwse ommuurde omgevingen in Europa.
De City Wall (11de eeuw) is in Avila natuurlijk het meest karakteristieke en spectaculaire monument. Het omringt de oude stad en toont de rijkdom, de macht en de invloed van deze versterkte stad van eeuwen geleden. Alfonso VI gaf opdracht tot de bouw van dit fort na zijn verovering van Avila in 1090. Blijkbaar gebruikte hij Moorse gevangenen om de muur te bouwen.
De Alcázar en San Vicente poorten zijn indrukwekkend en prachtig verlicht 's nachts.
Vandaag de dag meet het 2,5 kilometer lang, 14 meter hoog en maar liefst 3 meter dik en wordt het gemarkeerd met bijna 2.500 kantelen, honderd torens, 9 poorten en drie openingen. De muren zijn nog in zeer goede staat.
Alcazar Gate

Is de meest plechtige poort van alle Avila muur. De deur heeft twee grote torens verbonden door een brug (het is een bijzondere element en uniek in de Europese stadsmuren) die de toegang verdedigt. Onder de brug een aantal consoles om een houten steiger of een stuk van de structuur van de ophaalbrug te ondersteunen. Hoewel deze nu ontbreekt had de poort een gracht en een Barbican (een kleine muur die diende om de nadering van aanvalsmachines te voorkomen).
In 1907 werden bij de restauratie kantelen toegevoegd naar het voorbeeld van de St. Vincent poort.
Bij de poort van het Alcazar was de onttroning van koning Hendrik IV van Castilla, een geschiedenis episode die bekend is als "La Farsa de Ávila.

Avila - Spain - C. XI - XII
Schaal: 1/100
Aantal onderdelen: 4.500
Moeilijkheidsgraad: 6.5/10
Afmeting in mm: 400 x 260 x 195

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review