Mil-04 Milliput Superfijn Putty (Wit )

113 gr Milliput

Mil-04  Milliput Superfijn Putty (Wit )
Mil-04  Milliput Superfijn Putty (Wit )
Mil-04  Milliput Superfijn Putty (Wit )
Euro 10.49 Euro 8.99 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMil-04
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Mil-04  Milliput Superfijn (White)

Eenheid: 113 gr
Kenmerk: epoxy kneedmassa
Geschikt voor: t.b.v. modelleren repareren
Artikelnr.: Mil-04

Milliput Superfine White een van de bekendste epoxy putty producten om te modelleren, maar dan wit en een superfijne structuur voor het echte gedetailleerde werk.  White is een extra fijne kwaliteit putty voor bijvoorbeeld klein modelleerwerk. Maar ook voor het repareren van porceleinen voorwerpen. Het materiaal werkt zoals het bekende GreenStuff. Milliput bestaat ook uit twee componenten (2x 56,7 gr.) en door deze goed te vermengen (5 min. goed kneden) zal het materiaal langzaam gaan uitharden, waarna het na 3 uur volledig uitgehard is. Door de putty koel, droog en luchtdicht te bewaren blijft het ongeveer 2 jaar bruikbaar.

PAS OP: de twee componenten zijn vrijwel identiek van kleur, waardoor het echt belangrijk is dat de beide delen goed met elkaar vermengd worden. Kneed daarom echt minimaal 5 minuten om er zeker van te zijn dat de menging goed heeft plaatsgevonden.

Als Milliput volledig uitgehard is, kan het gezaagd, geschuurd, geboord, gevijld en geschilderd worden. Advies is wel bij het schuren en zagen om een veiligheidsbril te dragen.

Milliput is naast het prettige gebruik om te modelleren ook een perfecte putty om materialen met elkaar te verbinden. Het hecht zonder moeite aan hout, steen, cement, beton, plastic en zelfs glas, maar het is op zich zelf geen lijm. .

TIP: Voor een snelle uitharding kan het materiaal ook in een oven verwarmd worden of uitharden door middelk van het gebruik van een föhn. Op deze manier kan het zelfs al binnen enkele minuten uitgehard zijn, afhankelijke van de dikte van het materiaal. Het kan tot maximaal 130°C weerstaan.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review