RE5655 Geschenkset uit de Conflict of Nations-serie

1:72 kit Revell (04-24)

RE5655  Geschenkset uit de Conflict of Nations-serie
Euro 99.99 Euro 81.49 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5655
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
RE5655 Geschenkset uit de Conflict of Nations-serie

Schaal:1:72
Aanbevolen leeftijd:12+
Aantal onderdelen:317
Vaardigheidsniveau 4
RE5655 Geschenkset uit de Conflict of Nations-serie

Conflict of Nations: WWII Exclusieve set - Dompel jezelf onder in de geschiedenis met deze zeer gedetailleerde tankmodellen!
Welkom bij de Conflict of Nations: WWII Exclusive Set, een unieke kans voor liefhebbers van geschiedenis en modelbouw. In deze set vind je twee eersteklas modelbouwpakketten op schaal 1:72: de legendarische T-34/85 en de gevreesde Tiger I. Met in totaal 317 onderdelen kun je deze iconische tanks tot in de kleinste details nabootsen.

De afmetingen van deze modellen zijn indrukwekkend en hun realismeniveau zal zelfs ervaren modelbouwers bekoren. De nauwkeurige reproductie van elk facet van deze tanks, van de kenmerkende geweerlopen tot het authentieke lakwerk, garandeert een modelbouwervaring op het hoogste niveau.

Leveringsomvang:
T-34/85-modelset
Tiger I-modelbouwpakket
lijm van hoge kwaliteit
Borstelset
Palet met kleuren
Boek van 80 pagina's met uitgebreide historische context en fascinerende details over beide tanks
Deze exclusieve set is bedoeld voor modelbouwers van alle ervaringsniveaus, of het nu beginners, gevorderden of experts zijn. Het biedt een educatieve ervaring voor geschiedenisliefhebbers die gepassioneerd zijn door de tanks uit de Tweede Wereldoorlog. Deze modellen zijn ideaal voor tentoonstellingen, historische replica's en collecties.

Speciale kenmerken:
Innovatieve constructietechnieken voor maximale aandacht voor detail.
Geprefabriceerde en geverfde onderdelen voor een soepele bouwervaring.
Officieel gelicentieerde modellen die authenticiteit garanderen.
Met de jaarlijkse uitbreidingsbelofte kun je je collectie voortdurend uitbreiden en nieuwe historische tanks ontdekken.
Achtergrond informatie:
De T-34/85 en de Tiger I zijn tanks die de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog zijn ingegaan. De T-34/85, een symbool van de Sovjet-defensie-industrie, stond bekend om zijn manoeuvreerbaarheid en betrouwbaarheid. De Tiger I daarentegen was een angstaanjagend Duits zwaargewicht dat respect afdwong met zijn dikke bepantsering en dodelijke vuurkracht. Leer meer over de fascinerende geschiedenis en cruciale rol van deze tanks in ons 80 pagina's tellende boek dat bij deze set wordt geleverd.GEVAAR. Niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Inclusief lijm op oplosmiddelbasis (12,5 g) en wateroplosbare verf. Lijmfles met functionele, scherpe punt! Ontvlambare vloeistof en damp. Kan slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Achter slot en grendel bewaren. Verwijderen in overeenstemming met lokale/regionale/nationale/internationale regelgeving. Gebruik onder toezicht van volwassenen. Lees en volg vóór gebruik samen met uw kind de instructies en houd deze ter referentie bij de hand. Bevat: n-Butylacetaat CAS 123-86-4

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review